Vacature: Bedrijfsleider brouwerij Kleiburg (0,8fte)

Gezocht bedrijfsleider. Die ook kan brouwen als het nodig is.

Hou je van de geur van brouwen, het geluid van bierflessen en vind je het prettig om orde op zaken te stellen om de organisatie een stap verder te brengen?  Lees dan verder.

Kloosterbier uit de Bijlmer

Het verhaal begon in een sloopflat in de Bijlmer die een nieuw leven kreeg als klusflat. In 2015 vestigde zich hier een kleine groep mensen. Deze kloosterlingen wijden zich toe aan een spiritueel en gastvrij leven in de Bijlmer. Een plek om elkaar te ontmoeten en samen te eten. Er zijn gastenkamers voor wie tijdelijk onderdak nodig heeft.

De Kleikloosterlingen laten zich in alles door oude kloostertradities inspireren. Vroeger maakten kloosters het water drinkbaar door er bier van te brouwen. De verkoop voorzag in het levensonderhoud. Zo wil brouwerij Kleiburg vandaag de dag voorzien in de kosten van het Kleiklooster.

We zijn een sociale onderneming en laten ons inspireren door traditionele Belgische kloosterbieren en geven daar een vernieuwende draai aan. Dit levert heel eigen bieren op: altijd herkenbaar en tegelijkertijd verrassend. Kleiburg bestaat nu bijna acht jaar. We hebben sinds vijf jaar onze eigen brouwerij met proeflokaal. Het brouwhuis is van eigen ontwerp en niet computergestuurd, in beide opzichten echt handwerk.

Taken

  • Je bent ondernemend en creatief om de brouwerij verder te verbeteren.
  • Je bent operationeel eindverantwoordelijk. Dit doe je samen met een brouwer en medewerker.
  • Je hebt regelmatig overleg met de bestuurder(s) en de financieel adviseur om samen de weg vooruit te bewandelen.
  • Je overziet de brouwplanning in relatie tot de verwachte afzet.
  • Je hebt contact met klanten, verwerkt orders en facturatie. Je kan invallen bij brouwen of afvullen als de brouwer er niet is.

Kortom
We zoeken iemand die zich wil verbinden aan het verhaal van het Kleiklooster, die ondernemend is, met interesse in brouwen en houdt van operationeel overzicht. We bieden een dienstverband aan van vier dagen tegen marktconform salaris.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Johannes van den Akker (directeur) via johannes@kleiburg.nl of 06 45 792 862. Reageer uiterlijk 1 april 2023 door jouw brief en CV naar johannes@kleiburg.nl te sturen.

  • Home
  • /
  • Nieuws
  • /
  • Vacature: Bedrijfsleider brouwerij Kleiburg (0,8fte)

Dit bericht delen

Andere berichten

Brouwerij Kleiburg en La Trappe brouwen samen een limited edition

Brouwerij Kleiburg en La Trappe brouwen samen een limited edition

Bijlmer, maart 2023 – Brouwerij Kleiburg en La Trappe Trappist brengen samen een limited edition-bier uit: Tripel Traditionair. De samenwerking…
Geef Kleiburg cadeau met Kerst

Geef Kleiburg cadeau met Kerst

Het einde van het jaar nadert. Kerst is in zicht. Hét moment van het jaar waarop we vrienden en familie…