Nu ook een Proefzaak met Kleiburg in Amersfoort

Op steeds meer plekken kan je de speciaalbieren van Kleiburg proeven. Zoek je een bijzondere spot om te genieten van een Session IPA, Siciliaans Wit of een van onze andere bieren? Ga dan eens langs bij De Proefzaak Amersfoort.

De Proefzak is een proeflokaal waar ze speciaalbieren van Kleiburg van de tap schenken. Drink jouw speciaalbier in het café of bij mooi weer in de biergarten. 

Comfort food met bijpassende bieren

Met een betaalbare kaart vol lokaal comfort food hoef je ook niet op tijd naar huis. Want waarom zou je zelf koken als je ook een stoofpotje met Kleiburg-bier, een vegetarische bietenburger of een hotdog met oude kaasvlokken en huisgemaakte frites kunt eten? Natuurlijk is er bij elk gerecht een perfect begeleidend Kleiburg-bier! 

Betoverende virtuele escaperooms

Vanuit De Proefzaak wandel je binnendoor naar The VR Room. Controllers in je hand, VR-bril op je hoofd en je stapt zo een avontuurlijke virtuele wereld binnen. Zoek bijvoorbeeld je weg uit de verloren pyramides, dwaal als Alice door Wonderland of ontsnap uit een angstaanjagend horrorhouse. We waarschuwen je wel: dat gaat beter als je nog niet drie Quadruppel Poorters achter de kiezen hebt. 

De Proefzaak Amersfoort is de tweede proefzaak in Nederland. De eerste proefzaak vind je in de Bijlmer. Het is de thuisbasis van Kleiburg, vlak naast onze brouwerij. 

  • Home
  • /
  • Nieuws
  • /
  • Nu ook een Proefzaak met Kleiburg in Amersfoort

Dit bericht delen

Andere berichten

De Proefzaak opent vierde vestiging in het Utrechtse Werkspoorcafé

De Proefzaak opent vierde vestiging in het Utrechtse Werkspoorcafé

Op woensdag 26 juli opende een vierde vestiging van De Proefzaak in Utrecht. Het speciaalbiercafé neemt hiermee de locatie over…
Brouwerij Kleiburg en La Trappe brouwen samen een limited edition

Brouwerij Kleiburg en La Trappe brouwen samen een limited edition

Bijlmer, maart 2023 – Brouwerij Kleiburg en La Trappe Trappist brengen samen een limited edition-bier uit: Tripel Traditionair. De samenwerking…