Retourneren & Klachten

Wat als je niet te Vreden bent met je bestelling?

Klachten

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat is vervelend. We doen er natuurlijk alles aan om alles zo goed mogelijk te verwerken maar soms gaat er iets mis. 

Neem gerust contact met ons op als we iets voor je kunnen betekenen want we hopen dat je optimaal van je biertjes kan genieten! 

Telefoon: 020 21 01 703

Email: info@kleiburg.nl

Retourneren

Je hebt een (wettelijk) herroepingsrecht als je als consument met een handelaar een overeenkomst op afstand of overeenkomst buiten de verkoopruimte hebt gesloten. Het herroepingsrecht wordt ook wel aangeduid als ‘bedenktijd’ of ‘afkoelperiode’. De Nederlandse wet spreekt van een recht van ontbinding. Dit alles komt in dit geval op hetzelfde neer.

Concreet betekent het dat als je als consument een aankoop op een webshop doet, je veertien dagen de tijd krijgt om je te bedenken. Bedrijven zijn wettelijk verplicht om op hun webshops consumenten juist en volledig te informeren over het bestaan van een herroepingsrecht, de voorwaarden daarvan, de termijn en de wijze van uitoefening.

Vandaar dat wij hieronder het herroepingsrecht voor jou als consument formuleren:

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige factuurbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webshop zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Brouwerij Kleiburg geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@brouwerijkleiburg.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren
Er geldt een uitzondering voor het herroepingsrecht op producten: 
a. die door Brouwerij Kleiburg tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument; 
b. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
c. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
d. die snel kunnen bederven of verouderen;

In de regel zijn jouw biertjes dus prima te retourneren 🙂 

Brouwerij Kleiburg
Hullenbergweg 6
1011 BL AMSTERDAM
info@brouwerijkleiburg.nl
020 21 01 703
KvK: 65588444
BTW: NL856174245B01