Klantenservice

Waarmee kunnen we je helpen?

Veel gestelde vragen:

Er zit geen statiegeld op de Kleiburg bierflessen. Je kunt deze in de glasbak gooien.

We snappen dat je graag een rondleiding wilt door onze brouwerij. Helaas hebben onze brouwers voorlopig al hun tijd en aandacht nodig om het lekkerste speciaalbier voor jou te brouwen. Wil je toch de Kleiburg-beleving? Kom dan langs in de Proefzaak Amsterdam. Bestel een proefplankje en geniet van onze bieren terwijl je de brouwerij in kijkt. Je bent van harte welkom!

In onze webshop kun je een kadokaart bestellen. Je kunt kiezen uit de volgende bedragen: €10,00, €20,00, €25,00, €50,00 of €75,00.

Wij verzenden jouw bestelling via PostNL. Wanneer er geen vertragingen zijn kun je jouw bestelling op de volgende dagen verwachten:

  • Voor maandag 12:00 uur besteld, dinsdag in huis
  • Voor woensdag 12:00 uur besteld, donderdag in huis
  • Voor vrijdag 12:00 uur besteld, zaterdag in huis

Wanneer je hebt gekozen voor het afhalen van jouw bestelling kun je de volgende werkdag terecht op de brouwerij. Deze is maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 16:30 uur geopend. Afhalen kan aan de achterzijde van de brouwerij bij de grote schuifdeuren.

Goed om te horen dat je Kleiburg wil opnemen in jouw assortiment! Neem contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden.