Kloosterbier
uit de bijlmer

Bieren

Klooster

Brouwerij

Proefzaak

Speciaalbier
met een twist

Kleiburg brouwt ambachtelijk kloosterbier. Gemaakt met respect voor de eeuwenoude traditie van de brouwers die ons voorgingen, maar altijd met een eigentijdse twist. Net als ons stadsklooster, waar heden en verleden naadloos in elkaar overvloeien.

Slightly
Sour

Bloemen
Bok

Siciliaans
Wit

Session
ipa

Dubbel
Blond

Tripel
ipa

Bijlmer
Bok

Quadrupel Poorter

Quadrupel
Poorter

Een eigentijds
Klooster midden
in de bijlmer

Midden in de Bijlmer – tussen flatgebouwen en drukke metro’s – wijdt een groep Amsterdammers zich toe aan een spiritueel en gastvrij leven. Ze stappen daarbij ook in de voetsporen van de monniken door bier te brouwen dat (je) goed doet. Want een deel van de opbrengst? Die gaat naar het klooster en haar maatschappelijke activiteiten.

Brouwerij

Schroten, maischen, gisten; in onze brouwerij verzetten we ouderwets monnikenwerk. We brouwen er in alle rust ongefilterd kloosterbier, dat volop de tijd krijgt om een rijke, gelaagde smaak te ontwikkelen. Net als vroeger! Je vindt onze brouwerij midden in de Bijlmer, tussen de flats en kantoorkolossen. Onze brouwers nemen je graag mee in het brouwproces.

We koesteren eeuwenoude tradities en verbinden die in onze brouwerij met het ambachtschap van nu.

Proef Kleiburg

In de proefzaak

Eén van de best bewaarde geheimen van de Bijlmer. Geniet van de lekkerste speciaalbieren terwijl je uitkijkt op de brouwerij. Proost!

Een heerlijke plek op een monumentaal industrieel spoor-complex. Drink een Kleiburg van de tap in het café of in de biergarten.